Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #11612

Deze rijsttafel is geschikt voor 10 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
bakken
koken
wokken
warm
pittig
frituren
stoven
vijzelen
heet
zoet
marineren
zuur
oven
blancheren
koud
zoet-zuur
koelen
lauw

Basisgerechten

Nasi Goreng Singapore
Gebakken rijst met garnalen, ei en komkommer
Nasi Goreng Djawa
Gebakken rijst met sjalotjes
Nasi Goreng Domba
Gebakken rijst met lamsvlees, emping en komko...

Bijgerechten

Ikan Manis dan Masam
Visticks en groenten met een zoet/zure saus
Daging Rawon Tiga
Gesmoorde, kruidige runderlappen met keluwak
Kari Djawa
Zeer pittig varkensvlees in kokosmelk
Bumbu Kuning
Rundvlees in gele kokosmelksaus
Bacem Tahu dan Tempeh
Gefrituurde, zoete tahu en tempeh
Daging Setan
Pittig lamsvlees, gestoofd in een wijn-kerrie...
Kambing Masak Peteh
Gestoofd geitenvlees in een hete saus met pet...

Groente / fruitgerechten

Lalapan
Groentenschotel met een sambal dipsaus
Sayur Udang Tahu Hijau
Pittig groentegerecht met tijgergarnalen

Acars

Acar Bambu Dua
Zoet/zure bamboescheuten met kokosmelk
Acar Ikan
Gebakken makreel met een kruidige en zure sau...
Download de rijsttafel
Moment geduld!