Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #11645

Deze rijsttafel is geschikt voor 8 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

pittig
koken
wokken
warm
hartig
bakken
koelen
koud
stoven
heet
marineren
frituren
vijzelen
bbq
zoet-zuur
lauw

Basisgerechten

Nasi Hitam Sayuran
Pittige roerbak van zwarte rijst met groenten
Bami dan Telor
Eiermie met hamlappen en groente
Lontong
Blokjes gekookte rijst

Bijgerechten

Opor Daging Sapi
Rundvlees gestoofd in bouillon met kruiden
Udang Pedis Manis
Garnalen in een pittige saus met aardappelblo...
Smoor Ayam Tomat
Gestoofde kip met tomaat
Ikan Bandeng Goreng
Krokant gebakken makrelen
Sambal Goreng Udang dan Telor
Halve eieren in een kokossaus met grote garna...
Ikan Bakar Ketjap
Makreel in bananenblad van de barbecue
Tumis Andewi
Roerbak van andijvie met champignons en garna...

Groente / fruitgerechten

Ubi Udang
Zoete aardappelen met garnalen en paksoi
Sayur Kari Bogor
Rundersoep met kerrie en groenten

Acars

Acar Kuning Dua
Verschillende groenten in het zuur
Acar Ikan
Gebakken makreel met een kruidige en zure sau...
Download de rijsttafel
Moment geduld!