Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #11788

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
stomen
warm
wokken
stoven
pittig
frituren
marineren
vijzelen
heet
zoet-zuur
koelen
koud

Basisgerechten

Nasi Kuning Dua
Gestoomde, gele rijst
Mihoen Ayam Bawang
Mihoen met kip en uien in bouillon

Bijgerechten

Ayam Peteh Ketjap
Gestoofde kip in kruidige saus met petehbonen
Smoor Hati Tiga
Gebakken lever met kruiden en aardappelschijv...
Udang Bumbu Dendeng
Gemarineerde, gebakken garnalen uit de wok
Lontong Sayur
Pompoen en garnalen in kokosmelk met lontong

Groente / fruitgerechten

Brokoli Udang Kuah Asem Manis
Broccoli met garnalen in een pittige zoet/zur...
Sayur Babi dan Kubis
Varkensvlees met kool in een kokosmelksaus

Acars

Acar Kuning Dua
Verschillende groenten in het zuur
Download de rijsttafel
Moment geduld!