Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #11904

Deze rijsttafel is geschikt voor 8 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
warm
pittig
vis
rijst
vijzelen
bakken
stomen
frituren
zoet-zuur
marineren
zoet
bbq
stoven
heet
koud
rauw
koelen

Basisgerechten

Bami Goreng Djawa
Bami met kipfilet, grote garnalen en spitskoo...
Nasi Goreng Bali
Gebakken Balinese rijst met garnalen
Nasi Goreng Dua
Gebakken rijst met kipfilet en garnalen

Bijgerechten

Tahu Bakso Goreng
Gebakken tahublokken gevuld met gehakt
Udang Asem Manis
Garnalen in een pittige zoete saus
Rempah Ayam
Gebakken, kruidige koekjes van kippengehakt
Dendeng Manis
Rundvlees gebakken in ketjap
Sateh Kambing Tiga
Blokjes geitenvlees aan een spies
Babi Masak Tomat
Blokjes varkensvlees gesudderd in pittig gekr...
Kering Tempeh Kacang Teri
Drooggebakken pittige tempeh met gezouten vis...

Groente / fruitgerechten

Fu Yong Hai Tiga
Reepjes omelet met varkensvlees en garnalen i...
Tumis Tauge
Tauge met Chinese kool in bouillon

Acars

Acar Campur
Zoet/zure groenten
Acar Bambu Dua
Zoet/zure bamboescheuten met kokosmelk
Download de rijsttafel
Moment geduld!