Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #11937

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

pittig
bakken
wokken
vijzelen
warm
hartig
koken
frituren
heet
marineren
bbq
blenden
stoven
zoet-zuur
koud

Basisgerechten

Nasi Goreng Bahari
Gebakken rijst met rundvlees en sperziebonen
Nasi Goreng Tongkol
Gebakken rijst met tonijn en witte kool

Bijgerechten

Tempeh Goreng Tepung
Gebakken tempeh plakken in een meeljasje
Pepesan Ikan
Pittig gekruide makreel van de barbecue
Sop Kacang Merah
Soep van bruine bonen met varkenspoten
Babi Kuning
Malse varkensblokjes met kunyit en kerrie

Groente / fruitgerechten

Sayur Goreng Campur
Gewokte groenten in een gebonden saus
Sayur Godok
Groente in een kokossaus

Acars

Acar Ketimun Lima
Zoet/zure komkommer en bietjes
Download de rijsttafel
Moment geduld!