Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #12402

Deze rijsttafel is geschikt voor 9 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
marineren
wokken
warm
pittig
stoven
heet
bbq
grillen
vijzelen
blenden
stomen
frituren
blancheren
koud
lauw
bakken
zoet-zuur
koelen
zuur
rauw

Basisgerechten

Nasi Tahu
Gebakken witte rijst met tahu, satehsaus en b...
Mie Goreng Atjeh
Mie met Chinese kool en visballetjes
Nasi Ayam Liwet
Gekookte rijst met kip in kippenbouillon

Bijgerechten

Sateh Lilit Dua
Kruidige visspiesjes met kokos
Siomay Bandung
Gestoomde won ton met tahu, groente en pindas...
Ayam Goreng Pemuda
Gefrituurde kip met een hete sambal
Tjap Tjoy Tiga
Groentegerecht met varkensvlees
Pecel
Verschillende groenten overgoten met pindasau...
Babi Sayur
Varkensvlees met verschillende groenten
Cah Babi
Gehaktballetjes met bouillon

Groente / fruitgerechten

Daging Mencampurkan Sayur
Rundergehakt met gemengde groenten en ei
Ikan Bungkus
Gestoomde scholfilets gewikkeld in paksoi

Acars

Acar Bambu Dua
Zoet/zure bamboescheuten met kokosmelk
Acar Ketimun
Zoet/zure komkommer
Download de rijsttafel
Moment geduld!