Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #12581

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

pittig
koken
wokken
warm
hartig
stomen
vijzelen
heet
stoven
oven
marineren
frituren
koelen
zoet-zuur
koud

Basisgerechten

Mihoen Ayam Kubis
Mihoen met kipfilet en witte kool
Nasi Tim Daging Cincang
Gestoomde rijst met gehakt in runderbouillon

Bijgerechten

Dendeng Bumbu Basa
Gebakken runderlappen met heerlijke kruiden
Tongseng Anak Domba
Gestoofd lamsvlees met kool in een pittige sa...
Anak Domba Bawang
Gebakken lamsvlees in een gebonden bouillon
Udang Goreng Asam Manis
Gepaneerde garnalen met een zoetzure, pittige...

Groente / fruitgerechten

Sayur Godok
Groente in een kokossaus
Sayur Pindang Kuning
Rijkelijk gevulde groentesoep met rundvlees

Acars

Acar Bambu Dua
Zoet/zure bamboescheuten met kokosmelk
Download de rijsttafel
Moment geduld!