Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #12600

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
stomen
warm
koken
stoven
marineren
wokken
vijzelen
zuur
pittig
bbq
grillen
heet
blenden
lauw
zoet-zuur
koelen
blancheren
koud

Basisgerechten

Nasi Gurih Kraton
Witte rijst gekookt en gestoomd in kokosmelk
Nasi Uduk Betawi
Rijst gekookt in kokosmelk en kruiden

Bijgerechten

Pindang Ikan
Gekookte makrelen in een gekruide bouillon
Daging Setan
Pittig lamsvlees, gestoofd in een wijn-kerrie...
Babi Panggang Empat
Geroosterd varkensvlees
Sateh Krengsengan Kambing
Blokjes geitenvlees en paprika aan een spies

Groente / fruitgerechten

Sayur Godok
Groente in een kokossaus
Pecel Udang
Gebakken garnalen met een hete sambal

Acars

Acar Tauge
Zoet/zure tauge
Download de rijsttafel
Moment geduld!