Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #12678

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

pittig
marineren
wokken
warm
hartig
koken
stoven
zoet-zuur
vijzelen
bakken
oven
frituren
stomen
zuur
koud
koelen

Basisgerechten

Mie Goreng Ayam dan Udang
Gebakken noedels met kip en garnalen
Mihoen Udang Karang
Mihoen met rivierkreeftjes in bouillon

Bijgerechten

Sambal Goreng Manis
Roergebakken kip in een zoet/zuur sausje
Dadar Isi Bandung
Gevulde omelet met gehakt en prei
Anak Domba Bawang
Gebakken lamsvlees in een gebonden bouillon
Empal Daging
Krokante rundvleesplakjes

Groente / fruitgerechten

Udang Kukus
Gestoomde garnalen in courgette gerold
Asinan Jakarta
Gemengde groenten en fruit met pindasaus

Acars

Acar Ketimun Dua
Zoet/zure komkommer
Download de rijsttafel
Moment geduld!