Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #13011

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

pittig
marineren
wokken
warm
hartig
bakken
stoven
zoet-zuur
heet
bbq
grillen
vijzelen
koken
frituren
rauw
koud

Basisgerecht

Mie Goreng Ayam dan Udang
Gebakken noedels met kip en garnalen

Bijgerechten

Telor Ketjap Peteh
Gebakken eieren in een kruidige ketjapsaus
Ayam Shanghai
Gebakken kipfilet met citroensap
Sateh Sapi
Rundvlees aan een spies met pindasaus
Rawon Buntut
Ossenstaartsoep met keluwaknoten

Groente / fruitgerechten

Sayur Ulih
Gestoofde sperziebonen met tauge
Ketimun dan Tahu
Frisse salade van komkommer, tauge en tofu

Acars

Acar Ketimun Biasa
Zoet/zure pittige komkommer
Download de rijsttafel
Moment geduld!