Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #13027

Deze rijsttafel is geschikt voor 20 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
wokken
stomen
warm
vijzelen
heet
stoven
pittig
bbq
grillen
koken
oven
zoet
bakken
frituren
koud
zuur
marineren
koelen
lauw
zoet-zuur

Basisgerechten

Nasi Tim Daging Cincang
Gestoomde rijst met gehakt in runderbouillon
Nasi Goreng Kencur
Gebakken rijst met kencur en eieren

Bijgerechten

Ayam Pedis Tiga
Pittige kip in een kruidige rode saus
Babi Kucai
Pittige varkensreepjes met prei in ketjapsaus
Nasi Hati Ayam Bakar
Geroosterde rijst met kippenlevertjes in bana...
Terik Daging
Riblappen in kokossaus
Anak Domba Bawang
Gebakken lamsvlees in een gebonden bouillon
Tahu Telor Dua
Omelet met stukjes tahu en een sausje
Smoor Kambing Daun Djeruk
Geitenvlees gestoofd met citroenbladeren

Groente / fruitgerechten

Sayur Asem
Groenten met runderpoulet en pinda's in b...
Sayur Rawon
Rijkelijk gevulde groentesoep met runderpoule...
Sayur Kol Bandeng
Spitskool met makreel

Acars

Acar Rebung
Bamboescheuten met kokosmelk en azijn
Acar Bambu Dua
Zoet/zure bamboescheuten met kokosmelk
Download de rijsttafel
Moment geduld!