Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #13173

Deze rijsttafel is geschikt voor 9 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
frituren
wokken
warm
stoven
heet
bakken
vijzelen
zoet
pittig
marineren
zuur
blenden
lauw
zoet-zuur
koelen
koud
groente

Basisgerechten

Mie Ayam Sayur
Mie met kip en groenten
Mihoen Djawa
Mihoen met verschillende groenten en garnalen
Nasi Ulam Betawi
Pittige gebakken rijst met kokos en gedroogde...

Bijgerechten

Ayam Masak Ketjap
Pittige zoete drumsticks met een ketjapsaus
Kaber Kebertu
Gevulde omelet met kalfsgehakt
Tinoransak
Varkensvlees gestoofd met gember
Empal Djawa
Pikante, droog gebakken rundvleesreepjes
Babi Manis dan Masam
Varkensvlees met ananas in een zoet/zure saus
Ayam Pedis Tiga
Pittige kip in een kruidige rode saus
Sambal Daging
Rundvlees gebakken in pikante bumbu

Groente / fruitgerechten

Cah Sayur
Gebakken speklapjes met tofu, champignons en ...
Pecel Udang
Gebakken garnalen met een hete sambal

Acars

Acar Bambu Dua
Zoet/zure bamboescheuten met kokosmelk
Acar Buncis
Zoetzure sperzieboontjes, wortel en komkommer
Download de rijsttafel
Moment geduld!