Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #13335

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
warm
stoven
zoet
pittig
bakken
vijzelen
frituren
heet
marineren
zuur
koelen
koud

Basisgerechten

Nasi Tanni
Gebakken rijst met ei en erwten
Mihoen Udang
Mihoen met tauge, bosuitjes en garnalen

Bijgerechten

Ayam Masak Ketjap
Pittige zoete drumsticks met een ketjapsaus
Tahu Pong
Tahu en eieren met een ketjapsaus
Krengsengan Daging
Pittig, gesudderd rundvlees
Tempeh Masak Bumbu Rujak
Gestoofde tempeh in een pittige saus

Groente / fruitgerechten

Sayur Kol Cina
Groentegerecht van Chinese kool met garnalen
Sayur Kol Bandeng
Spitskool met makreel

Acars

Acar Bambu
Bamboescheuten in het zuur
Download de rijsttafel
Moment geduld!