Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #13432

Deze rijsttafel is geschikt voor 15 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
frituren
wokken
warm
pittig
stoven
vijzelen
heet
koud
bakken
marineren
blancheren
vis
groente
zoet-zuur
lauw
rauw
koelen

Basisgerechten

Mie Goreng Ulang Tahun
Eiermie met paksoi, vlees en garnalen
Nasi Goreng Djawa
Gebakken rijst met sjalotjes
Mihoen Udang Karang
Mihoen met rivierkreeftjes in bouillon

Bijgerechten

Woku
Gestoofde kip in een pikante kruidenmengsel
Abon Ayam Suwir
Strooisel van drooggebakken kip
Bumbu Bali Bandeng
Droog gebakken makreel in pittige saus
Dendeng Pedis
Zeer pittig, krokant gebakken rundvlees
Sambal Babi Taoco
Pittige varkenshaas met zwarte bonensaus en k...
Daging Gulung Isi Sayur
Rolletjes runderhaas gevuld met groente
Udang Goreng Kecombrang
Gebakken garnalen met kecombrang

Groente / fruitgerechten

Sayur Udang Tahu Hijau
Pittig groentegerecht met tijgergarnalen
Tjap Tjoy
Vegetarisch groentegerecht
Jagung Manis Peteh
Gestoofde garnalen met mais en petehbonen

Acars

Acar Kangkung
Zoet/zure waterspinazie
Acar Campur
Zoet/zure groenten
Acar Kuning
Zoet/zure komkommer en sjalotjes
Download de rijsttafel
Moment geduld!