Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #13795

Deze rijsttafel is geschikt voor 15 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
stoven
warm
pittig
frituren
zoet
marineren
oven
grillen
vijzelen
heet
zuur
rauw
koelen
koud
zoet-zuur

Basisgerechten

Mihoen Udang Karang
Mihoen met rivierkreeftjes in bouillon
Mihoen Shanghaimi
Mihoen met groenten, varkensvlees en garnalen
Mihoen Ayam Kubis
Mihoen met kipfilet en witte kool

Bijgerechten

Ayam Bumbu Bali
Kip gestoofd in tomatensaus
Telor Mengisi
Gevulde eieren met gehakt
Ayam Smoor
Gestoofde kipfilet in ketjap met gember
Babi Panggang Merah
Krokant gebakken varkensvlees
Pindang Daging Dua
Heerlijk gestoofd rundvlees
Bundu Anak Domba
Gesudderd lamsvlees met kokos

Groente / fruitgerechten

Sayur Kol Cina dan Udang
Chinese kool en garnalen in een gebonden saus...
Tempeh Tahu Kacang Panjang
Gestoofde kouseband met tahu en tempeh
Sambal Goreng Buncis Dua
Gesmoorde pittige sperzieboontjes

Acars

Acar Ketimun
Zoet/zure komkommer
Acar Bambu Dua
Zoet/zure bamboescheuten met kokosmelk
Acar Campur Dua
Zoet/zure groenten
Download de rijsttafel
Moment geduld!