Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #13848

Deze rijsttafel is geschikt voor 16 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
bakken
koken
wokken
warm
pittig
frituren
stoven
vijzelen
marineren
bbq
koud
zoet-zuur
blancheren
heet
rauw

Basisgerechten

Bami dan Telor
Eiermie met hamlappen en groente
Ramen Goreng Bumbu Kari
Pittige mie met tahu, tomaat en komkommer
Nasi Tanni
Gebakken rijst met ei en erwten

Bijgerechten

Abon Ayam
Drooggebakken uitgeplozen kip
Daging Sapi Merica Hitam
Gesudderd rundvlees met zwarte peper en prei
Sateh Babi Dua
Blokjes hamlappen en spek aan een spies
Ikan Bandeng Goreng
Krokant gebakken makrelen
Udang dan Tauge
Garnalen gemarineerd in sherry met tauge
Ayam Shanghai
Gebakken kipfilet met citroensap
Kari Tahu Tempeh
Gebakken, gesmoorde tahu en tempeh met kerrie

Groente / fruitgerechten

Tjap Tjoy
Vegetarisch groentegerecht
Sayur Terung Daging
Gestoofde groenten met vlees in pittige kokos...
Sayur Pindang Kuning
Rijkelijk gevulde groentesoep met rundvlees

Acars

Acar
Pittige zoet/zure groenten
Acar Ketimun Lima
Zoet/zure komkommer en bietjes
Acar Djahe
Zoet/zure gember
Download de rijsttafel
Moment geduld!