Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #13965

Deze rijsttafel is geschikt voor 20 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
stoven
warm
stomen
marineren
frituren
vijzelen
koelen
zuur
heet
oven
zoet-zuur
koud
rauw

Basisgerechten

Mihoen Udang Karang
Mihoen met rivierkreeftjes in bouillon
Nasi Tim Daging Cincang
Gestoomde rijst met gehakt in runderbouillon
Pangsit Mie
Eiermie met kip, varkensvlees en Won Ton ball...

Bijgerechten

Ayam Goreng Lengkuas Bandung
Gefrituurde kip bestrooid met krokante laos
Perkedel Kentang
Gekruide aardappel-gehaktkoekjes
Ayam Mentega
Kip in kruidige botersaus
Pindang Kuning
Vis in een zout /zure saus
Gajebo Asem Padeh
Pittig rundvlees gestoofd in de oven
Babi Djahe Dua
Gestoomde varkenshaas in bananenblad met saus
Udang Goreng Kering
Droog gebakken garnalen

Groente / fruitgerechten

Sayur Babi dan Kubis
Varkensvlees met kool in een kokosmelksaus
Sayur Kol Bandeng
Spitskool met makreel
Sayur Pindang Kuning
Rijkelijk gevulde groentesoep met rundvlees

Acars

Acar Djahe
Zoet/zure gember
Acar Ketimun dan Kacang
Zoet/zure komkommer met pinda's
Acar Bambu Dua
Zoet/zure bamboescheuten met kokosmelk
Download de rijsttafel
Moment geduld!