Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #14195

Deze rijsttafel is geschikt voor 7 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
stoven
blancheren
warm
marineren
vijzelen
heet
bbq
grillen
oven
stomen
blenden
zoet-zuur
frituren
lauw

Basisgerechten

Mie Yamin Ayam
Eiermie met kip en paksoi in bouillon
Mihoen Daging
Mihoen met gemarineerde biefstuk en ei
Nasi Terong
Gebakken rijst met gehakt, aubergine en papri...

Bijgerechten

Smoor Daging Tiga
Gesmoord rundvlees in een zurig sausje
Ayam Masak Merah Dua
Gestoofde kip in een dikke, hete rode saus
Tumis Ayam Ketimun Pedis
Gestoofde, zeer pittige kipfilet met komkomme...
Sateh Babi Ketjap
Blokjes varkenshaas aan een spies met satehsa...
Pindang Anak Domba
Gestoofd lamsvlees met heerlijke kruiden
Smoor Djawa
Gesmoorde sukadelappen in bouillon
Ayam Bakar Berbumbu
Zeer hete, gegrilde kip

Groente / fruitgerechten

Bebek Betutu Bali
Gevulde eend op Balinese wijze
Cah Paksoi
Paksoi en garnalen in bouillon

Acars

Acar Ikan
Gebakken makreel met een kruidige en zure sau...
Download de rijsttafel
Moment geduld!