Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #14220

Deze rijsttafel is geschikt voor 20 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
koelen
koud
wokken
stomen
vijzelen
warm
stoven
frituren
heet
bbq
ei
marineren
zuur
blancheren
lauw
zoet-zuur
groente
fruit
rauw

Basisgerechten

Lontong
Blokjes gekookte rijst
Mie Kukus
Gestoomde mie met kokosmelk en gekruid gehakt
Mihoen Shanghaimi
Mihoen met groenten, varkensvlees en garnalen

Bijgerechten

Hagape Daging
Kruidig gestoofd rundvlees in kokosmelk
Ayam Bumbu Bali
Kip gestoofd in tomatensaus
Sateh Pajegan
Kippengehaktballetjes aan een spies
Telor Masak Kacang
Gefrituurde eieren in een pittige pindasaus
Babi Kuning
Malse varkensblokjes met kunyit en kerrie
Ikan Bandeng Tomat
Gebakken makreel in een zurig sausje met toma...
Ayam Goreng Kol
Gebakken kipfilet met kool

Groente / fruitgerechten

Pecel Dua
Groenten overgoten met een kokosmelksaus
Mencampurkan Sayur Cina
Gesmoorde groenten met garnalen in oestersaus
Bubur Bayam
Rijstepap met spinazie en mais

Acars

Acar Bambu
Bamboescheuten in het zuur
Acar Djahe
Zoet/zure gember
Acar Ketimun Nanas
Zoet/zure pittige komkommer en ananas met ses...
Download de rijsttafel
Moment geduld!