Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #14461

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
stomen
warm
stoven
zoet-zuur
wokken
vijzelen
pittig
marineren
oven
heet
frituren
blancheren
blenden
koud

Basisgerechten

Nasi Uduk
Gekookte, gestoomde witte rijst in kokosmelk
Nasi Ayam Liwet
Gekookte rijst met kip in kippenbouillon

Bijgerechten

Sambal Goreng Manis
Roergebakken kip in een zoet/zuur sausje
Babi Perai
Pikant gerecht met varkensvlees en prei
Babi Panggang
Geroosterd varkensvlees in zoete saus
Telor Balado Peteh
Gefrituurde eieren in een hete saus met peteh...

Groente / fruitgerechten

Pecel Tiga
Koude groenteschotel met pindasaus
Sayur Goreng Campur
Gewokte groenten in een gebonden saus

Acars

Acar Ketimun Lima
Zoet/zure komkommer en bietjes
Download de rijsttafel
Moment geduld!