Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #14616

Deze rijsttafel is geschikt voor 15 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
warm
heet
vijzelen
stoven
koelen
koud
zoet-zuur
marineren
bbq
grillen
zuur
pittig
frituren
zoet
vis
fruit
blenden
lauw
rauw

Basisgerechten

Nasi Liwet Kari Ayam
Gele rijst met kipfilet
Nasi Ulam Dua
Rijst met kokos en gedroogde garnaaltjes
Mihoen Daging Sapi
Mihoen met rundvlees en paprika

Bijgerechten

Gadon Ayam
Koud broodje van kippengehakt
Sateh Babi Manis dan Masam
Sateh van varkensfilet met een zoet/zuur saus...
Sateh Sapi
Rundvlees aan een spies met pindasaus
Daging Setan
Pittig lamsvlees, gestoofd in een wijn-kerrie...
Smoor Hati Dua
Gesmoord varkenslever met aardappels
Udang Saus Mangga
Gebakken, grote garnalen met een mango salsa
Be Sampi Mesitsit
Uitgeplozen, gebakken rundvlees

Groente / fruitgerechten

Tumis Udang Buncis Jagung
Roerbak van sperzieboontjes, garnalen en baby...
Buncis Khas Bali
Sperzieboontjes op Balinese wijze
Sayur Pindang Kuning
Rijkelijk gevulde groentesoep met rundvlees

Acars

Acar
Pittige zoet/zure groenten
Acar Kangkung
Zoet/zure waterspinazie
Acar Ketimun Tiga
Zoet/zure komkommer
Download de rijsttafel
Moment geduld!