Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #14673

Deze rijsttafel is geschikt voor 11 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

pittig
bakken
wokken
vijzelen
warm
hartig
koken
stomen
stoven
frituren
zoet-zuur
marineren
bbq
heet
oven
zuur
koud
koelen
lauw

Basisgerechten

Nasi Goreng Bahari
Gebakken rijst met rundvlees en sperziebonen
Nasi Ubi
Gestoomde witte rijst met cassave
Mihoen Ayam Bawang
Mihoen met kip en uien in bouillon

Bijgerechten

Ayam Bumbu Bali
Kip gestoofd in tomatensaus
Gulai Daging
Gekruide rundvleeslapjes met kokosmelk en foe...
Sateh Babi Manis dan Masam
Sateh van varkensfilet met een zoet/zuur saus...
Dendeng Balado
Zeer scherp, droog gebakken rundvlees
Gulai Kambing
Lamsvlees in kruidige kokosmelksaus
Babi Kuning
Malse varkensblokjes met kunyit en kerrie
Langga Roko
Gekruide moten makreel in bananenblad van de ...

Groente / fruitgerechten

Udang Tahu Masak Taoco
Gestoofde garnalen met tofu en zwarte bonensa...
Telor Bumbu Gule
Eieren en sperziebonen in kokosmelksaus
Ayam Pindang Serani
Gestoofde kip met een frisse smaak

Acars

Acar Djahe
Zoet/zure gember
Acar Rebung
Bamboescheuten met kokosmelk en azijn
Acar Bit
Zure rode bieten
Download de rijsttafel
Moment geduld!