Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #14772

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

heet
koken
frituren
vijzelen
koud
lauw
hartig
wokken
stoven
warm
pittig
bakken
zoet
marineren
zuur
groente

Basisgerechten

Rujak Mie Palembang
Mie en gefrituurde visballetjes met een zoete...
Mihoen Udang
Mihoen met tauge, bosuitjes en garnalen

Bijgerechten

Ayam Masak Santen
Gestoofde drumsticks in kokosmelk
Dadar Sambal Dua
Reepjes omelet met sambal en ketjap
Tumis Ayam Ketimun Pedis
Gestoofde, zeer pittige kipfilet met komkomme...
Sambal Goreng Tahu Tempeh
Gebakken tahu en tempeh met garnalen

Groente / fruitgerechten

Gulai Daging Dua
Gesudderd, pittig rundvleesreepjes met aardap...
Ikan Panir Saus Nanas
Gepaneerde vis met een zoete ananassaus

Acars

Acar Buncis
Zoetzure sperzieboontjes, wortel en komkommer
Download de rijsttafel
Moment geduld!