Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #14807

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

pittig
bakken
wokken
vijzelen
warm
hartig
koken
stoven
vis
vleesvervanger
frituren
marineren
blancheren
blenden
koud
zoet-zuur
koelen

Basisgerechten

Nasi Goreng Bahari
Gebakken rijst met rundvlees en sperziebonen
Mie Goreng Djawa
Eiermie met garnalen, paksoi en spitskool

Bijgerechten

Ayam Paniki Dua
Kip in kruidige kokosmelksaus
Sambal Goreng Tempeh Peteh
Gebakken tempeh met zoute visjes en petehbone...
Daging Surabaya
Gesmoorde runderlappen in kruidige saus
Kari Kambing
Gesmoord geitenvlees in kokosmelk

Groente / fruitgerechten

Pecel Tiga
Koude groenteschotel met pindasaus
Tumis Andewi
Roerbak van andijvie met champignons en garna...

Acars

Acar Campur Dua
Zoet/zure groenten
Download de rijsttafel
Moment geduld!