Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #14858

Deze rijsttafel is geschikt voor 18 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
warm
bakken
pittig
marineren
bbq
stoven
vijzelen
frituren
oven
heet
zoet-zuur
koelen
koud
zuur

Basisgerechten

Nasi Kuning Telor
Gele rijst geserveerd met eieren
Bami Goreng Dua
Heerlijke bami met tauge en witte kool
Nasi Hitam Sayuran
Pittige roerbak van zwarte rijst met groenten

Bijgerechten

Sateh
Blokjes varkensvlees aan een spies
Cah Paksoi Dua
Paksoi met kip en prei in bouillon
Rendang Kalio
Pittig, maar zoet rundvlees in kokosmelk
Ayam Bumbu Bali Dua
Pittige, gesudderde kippenvleugels
Remis Mengisi
Mosselen gevuld met rundergehakt uit de oven
Tahu Taoco Udang
Gebakken tahu met prei en garnalen
Balado Ikan Mackerel
Drooggebakken makreel in een hete saus

Groente / fruitgerechten

Ayam Goreng Kol
Gebakken kipfilet met kool
Pindang Ikan Lele
Gestoofde pittige meerval met kouseband
Sayur Rawon
Rijkelijk gevulde groentesoep met runderpoule...

Acars

Acar Campur Dua
Zoet/zure groenten
Acar Bit
Zure rode bieten
Download de rijsttafel
Moment geduld!