Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #14887

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
wokken
stoven
stomen
vijzelen
warm
koken
heet
pittig
marineren
oven
zoet-zuur
koelen
blancheren
koud

Basisgerechten

Nasi Kebuli Kambing
Gestoomde rijst met geitenvlees en kokosmelk
Mie Ayam Bangka
Eiermie met kip en paksoi geserveerd met kipp...

Bijgerechten

Cah Paksoi
Paksoi en garnalen in bouillon
Hati Ayam Ketjap Pedis
Gebakken kippenlevers in een hete ketjapsaus
Pangek
Pikante makreel in kokosmelk
Anak Domba Bawang
Gebakken lamsvlees in een gebonden bouillon

Groente / fruitgerechten

Sayur Babi dan Kubis
Varkensvlees met kool in een kokosmelksaus
Sayur Kari Bogor
Rundersoep met kerrie en groenten

Acars

Acar Tauge
Zoet/zure tauge
Download de rijsttafel
Moment geduld!