Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #14905

Deze rijsttafel is geschikt voor 14 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
marineren
wokken
warm
stoven
blancheren
blenden
bakken
frituren
vijzelen
oven
heet
pittig
zoet-zuur
groente
fruit
rauw
koud
lauw
zuur

Basisgerechten

Nasi Tahu
Gebakken witte rijst met tahu, satehsaus en b...
Mie Yamin Ayam
Eiermie met kip en paksoi in bouillon
Bami Ayam Buncis
Pittige bami met sperziebonen en kipfilet

Bijgerechten

Tahu Telor Tauge Dua
Gebakken omeletten met tahu en tauge
Pastei Tutup Tiga
Ovenpastei met kip, groente en aardappelpuree
Daging Sapi Merica Hitam
Gesudderd rundvlees met zwarte peper en prei
Telor Balado Peteh
Gefrituurde eieren in een hete saus met peteh...
Babi Rebus
Varkensvlees gestoofd in bouillon en limoensa...
Sapi Goreng
Gebakken rundvleesreepjes met ketjap en papri...
Babi Cin Dua
Varkensvlees met aardappeltjes en taoco

Groente / fruitgerechten

Sayuran dengan saus Kelapa
Groente met een kruidige gele kokossaus
Sayur Kol Tumis
Gestoofde kool met garnalen in kokosmelk
Sayur Goreng Campur
Gewokte groenten in een gebonden saus

Acars

Acar Ketimun Nanas
Zoet/zure pittige komkommer en ananas met ses...
Acar Kangkung
Zoet/zure waterspinazie
Acar Buncis
Zoetzure sperzieboontjes, wortel en komkommer
Download de rijsttafel
Moment geduld!