Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #15015

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
wokken
warm
koken
stoven
heet
oven
stomen
blenden
bbq
grillen
frituren
zuur
blancheren
zoet-zuur
koelen
vijzelen
koud

Basisgerechten

Nasi Goreng Merah
Gebakken rode rijst met kip, garnalen en dope...
Mihoen Udang
Mihoen met tauge, bosuitjes en garnalen

Bijgerechten

Bebek Betutu Bali
Gevulde eend op Balinese wijze
Nasi Hati Ayam Bakar
Geroosterde rijst met kippenlevertjes in bana...
Se Ba
Typisch Jakartaanse soep
Tempeh Gurih
Krokant gebakken tempeh

Groente / fruitgerechten

Bali Jamur
Champignons en bamboe in kruidige, zure rooms...
Ikan Bungkus
Gestoomde scholfilets gewikkeld in paksoi

Acars

Acar Bambu Dua
Zoet/zure bamboescheuten met kokosmelk
Download de rijsttafel
Moment geduld!