Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #15058

Deze rijsttafel is geschikt voor 10 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
vijzelen
warm
heet
oven
stomen
blenden
bakken
koud
bbq
grillen
stoven
marineren
zuur
blancheren
frituren
zoet-zuur
koelen

Basisgerechten

Mie Goreng Djawa
Eiermie met garnalen, paksoi en spitskool
Nasi Goreng Babat
Gebakken rijst met runderpens
Nasi Langgi
Gekookte witte rijst in kokosmelk en kruiden

Bijgerechten

Bebek Betutu Bali
Gevulde eend op Balinese wijze
Dadar Djawa Dua
Gevulde omelet met geraspte kokos en sambal m...
Ayam Bakar Berbumbu
Zeer hete, gegrilde kip
Anak Domba Taoco
Lamsvlees in een gebonden zwarte bonensaus
Belancang Dua
Gestoofd rundvlees in een kruidige saus
Tempeh Goreng Campur
Gebakken tempeh met gedroogde visjes
Tongseng Kambing Asem
Geitenvlees gestoofd in een pittige bouillon ...

Groente / fruitgerechten

Urapan
Gemengde groenten met kokos
Sambal Goreng Paksoi
Paksoi en tofu in kokosmelk

Acars

Acar Kuning
Zoet/zure komkommer en sjalotjes
Acar Ketimun Lima
Zoet/zure komkommer en bietjes
Download de rijsttafel
Moment geduld!