Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #15096

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
stomen
warm
wokken
stoven
heet
oven
bbq
vijzelen
grillen
blenden
pittig
marineren
blancheren
zoet-zuur
koelen
koud

Basisgerechten

Nasi Gurih Dua
Gestoomde rijst in kokosmelk
Mihoen Udang Karang
Mihoen met rivierkreeftjes in bouillon

Bijgerechten

Bebek Betutu
Geroosterde eend in bananenbladeren
Sateh Lilit
Visballetjes gespiest aan serehstengels
Sateh Lilit Ayam Dua
Spiesjes van kruidig kippengehakt
Chayote Santen
Pompoen met runderhaas en garnalen

Groente / fruitgerechten

Baronang Bakar Sambal Ketjap Pedis
Gegrilde dorade met een pittige ketjapsaus
Ikan Bungkus
Gestoomde scholfilets gewikkeld in paksoi

Acars

Acar Kuning Dua
Verschillende groenten in het zuur
Download de rijsttafel
Moment geduld!