Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #15235

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
vijzelen
warm
bakken
frituren
heet
stoven
marineren
blenden
zuur
koelen
koud

Basisgerechten

Mie Goreng Djawa
Eiermie met garnalen, paksoi en spitskool
Mie Ramen Bumbu Szechuan
Mie met tomaten en garnalen in kippenbouillon

Bijgerechten

Dadar Tahu
Omelet met tahu, champignons en garnalen
Kaber Kebertu
Gevulde omelet met kalfsgehakt
Ayam Gurih
Gestoofde pittige kip
Sambal Ikan Tenggiri
Gebakken makreel in een hete sambalsaus

Groente / fruitgerechten

Sop Ikan
Kruidige vissoep met rivierkreeftjes en groen...
Balado Kentang
Gebakken zoete, maar pittige aardappelreepjes

Acars

Acar Bambu
Bamboescheuten in het zuur
Download de rijsttafel
Moment geduld!