Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #15430

Deze rijsttafel is geschikt voor 8 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
stoven
warm
heet
vijzelen
stomen
bakken
oven
marineren
frituren
pittig
blenden
zoet-zuur
lauw
koelen
koud

Basisgerechten

Mie Ayam Surabaya
Mie met kipfilet en gedroogde garnalen
Nasi Goreng Magelangan
Pittige gebakken rijst met mie
Nasi Uduk
Gekookte, gestoomde witte rijst in kokosmelk

Bijgerechten

Cah Paksoi
Paksoi en garnalen in bouillon
Sarang Burung Udang
Vogelnestjes met garnalen en groente
Ayam Bakar Rica
Kip gebakken in een pittige kruidenpasta
Gulai Daging Dua
Gesudderd, pittig rundvleesreepjes met aardap...
Babi Rujak
Varkensvlees gestoofd in kokosmelk
Terik Tempeh
Gesmoorde tempeh in kruidige kokosmelksaus
Babi Panggang
Geroosterd varkensvlees in zoete saus

Groente / fruitgerechten

Sambal Goreng Udang Tiga
Grote garnalen met peultjes in een pittig sau...
Brongkos Daging
Gestoofd rundvlees met sperziebonen en keluwa...

Acars

Acar Kangkung
Zoet/zure waterspinazie
Acar Ketimun Dua
Zoet/zure komkommer
Download de rijsttafel
Moment geduld!