Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #15488

Deze rijsttafel is geschikt voor 8 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

pittig
koken
wokken
warm
hartig
blenden
bakken
frituren
stoven
vijzelen
heet
stomen
zuur
rauw
koelen
koud

Basisgerechten

Nasi Goreng Djawa
Gebakken rijst met sjalotjes
Bami Ayam Buncis
Pittige bami met sperziebonen en kipfilet
Nasi Goreng
Gebakken rijst met vlees en groenten

Bijgerechten

Ikan Ketjap Manis
Kabeljauw gestoofd in een zoete ketjapsaus
Telor Rendang
Eieren in een pittige kokosmelksaus
Babi Rendang
Gebakken varkensvlees gestoofd in kokosmelk
Ayam Setan Tiga
Zeer hete kip in een saus
Wonosobo
Omelet van tahu en prei met een sambalsausje
Ame Kumute
Eieren in kokossaus
Orak Arik Tahu Telor
Roerbak van tahu, groente en ei

Groente / fruitgerechten

Siomay Bandung
Gestoomde won ton met tahu, groente en pindas...
Sop Buncis
Kippensoep met sperziebonen

Acars

Acar Ketimun
Zoet/zure komkommer
Download de rijsttafel
Moment geduld!