Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #15546

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
stoven
warm
stomen
pittig
frituren
bakken
blancheren
blenden
koud
zoet-zuur

Basisgerechten

Bami Goreng Hati Ayam
Eiermie met kippenlevers, garnalen en paksoi
Nasi Uduk Betawi
Rijst gekookt in kokosmelk en kruiden

Bijgerechten

Ayam Smoor Samarinda
Gesmoorde kipkarbonades in ketjapsaus
Sambal Goreng Basa Dua
Gestoofd rundvlees met appelstroop
Cah Cumi
Gestoofde inktvis in bouillon met su-un
Sambal Goreng Tahu Tempeh
Gebakken tahu en tempeh met garnalen

Groente / fruitgerechten

Ikan Manis dan Masam
Visticks en groenten met een zoet/zure saus
Pecel Tiga
Koude groenteschotel met pindasaus

Acars

Acar Djahe
Zoet/zure gember
Download de rijsttafel
Moment geduld!