Ontvang de nieuwste updates
Blijf met de updates op de hoogte!
De nieuwste recepten
Onde-Onde Ketawa
Sateh Pajegan
Soto Madura
Teh Djahe
Pecel Udang
Geen recept missen?
De nieuwste recepten gratis in je mail!
Indonesische rijsttafel #15546
Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.
Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.
Rijsttafel tags
hartig
koken
wokken
stoven
warm
stomen
pittig
frituren
bakken
blancheren
blenden
koud
zoet-zuur
Basisgerechten
Bami Goreng Hati Ayam
Eiermie met kippenlevers, garnalen en paksoi
Nasi Uduk Betawi
Rijst gekookt in kokosmelk en kruiden
Bijgerechten
Ayam Smoor Samarinda
Gesmoorde kipkarbonades in ketjapsaus
Sambal Goreng Basa Dua
Gestoofd rundvlees met appelstroop
Cah Cumi
Gestoofde inktvis in bouillon met su-un
Sambal Goreng Tahu Tempeh
Gebakken tahu en tempeh met garnalen
Groente / fruitgerechten
Ikan Manis dan Masam
Visticks en groenten met een zoet/zure saus
Pecel Tiga
Koude groenteschotel met pindasaus
Acars
Acar Djahe
Zoet/zure gember