Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #15573

Deze rijsttafel is geschikt voor 9 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
stomen
warm
wokken
vijzelen
marineren
stoven
oven
pittig
frituren
vis
blenden
zuur
zoet-zuur
lauw
koelen
koud

Basisgerechten

Nasi Sela
Gestoomde witte rijst met zoete aardappel
Nasi Goreng Paksoi
Gebakken rijst met kalkoenfilet en paksoi
Mie Kukus
Gestoomde mie met kokosmelk en gekruid gehakt

Bijgerechten

Daging Surabaya
Gesmoorde runderlappen in kruidige saus
Anak Domba Bawang
Gebakken lamsvlees in een gebonden bouillon
Telor Bumbu Bali
Gefrituurde eieren in een pittige ketjapsaus
Kaber Kebertu Tahu
Gevulde omelet met tofu
Pangek
Pikante makreel in kokosmelk
Udang Goreng Kremes
Gefrituurde garnalen met een krokant jasje
Terik Tempeh
Gesmoorde tempeh in kruidige kokosmelksaus

Groente / fruitgerechten

Sayur Asem
Groenten met runderpoulet en pinda's in b...
Sayur Kol Cina dan Udang
Chinese kool en garnalen in een gebonden saus...

Acars

Acar Kangkung
Zoet/zure waterspinazie
Acar Ketimun Tiga
Zoet/zure komkommer
Download de rijsttafel
Moment geduld!