Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #15715

Deze rijsttafel is geschikt voor 8 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
warm
wokken
stoven
gevogelte
marineren
heet
pittig
vijzelen
blancheren
bakken
zoet-zuur
koelen
koud
rauw

Basisgerechten

Nasi Kuning
Gekookte, gele rijst in kokosmelk
Mihoen Djawa
Mihoen met verschillende groenten en garnalen
Mihoen Shanghaimi
Mihoen met groenten, varkensvlees en garnalen

Bijgerechten

Smoor Ayam Djawa
Gestoofde kip in een kruidige bouillon
Ayam Masak di Blanga
Kip in een zeer pittige saus
Masak Sepit
Gemarineerd rundvlees in kokosmelk
Babi Ketjap Pedis
Pittig varkensvlees in ketjapsaus
Bola Ikan Paksoi
Visballetjes met paksoi in een gebonden bouil...
Ikan Godokan Ketjap
Kabeljauw in een kruidige ketjapsaus
Dadar Telor Bebek Saus Tomat
Omelet met garnalen en krab in tomatensaus

Groente / fruitgerechten

Urapan
Gemengde groenten met kokos
Ikan Manis dan Masam
Visticks en groenten met een zoet/zure saus

Acars

Acar Tauge
Zoet/zure tauge
Acar Ketimun dan Kacang
Zoet/zure komkommer met pinda's
Download de rijsttafel
Moment geduld!