Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #15793

Deze rijsttafel is geschikt voor 8 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
stoven
blancheren
warm
vijzelen
heet
pittig
marineren
frituren
oven
koud
lauw
zoet-zuur
koelen

Basisgerechten

Mie Yamin Ayam
Eiermie met kip en paksoi in bouillon
Nasi Goreng Babat
Gebakken rijst met runderpens
Nasi Tanni
Gebakken rijst met ei en erwten

Bijgerechten

Daging Bumbu Bali Dua
Gestoofd, zeer pittig rundvlees
Lawar Ayam Kacang Panjang
Roerbak van kip, tauge, kokos en kouseband
Babi Rujak
Varkensvlees gestoofd in kokosmelk
Tahu Taoco Dua
Gebakken tahu met petehbonen en bamboescheute...
Anak Domba Bawang
Gebakken lamsvlees in een gebonden bouillon
Sambal Goreng Tempeh
Pittige, zoete tempeh met heerlijke kruiden

Groente / fruitgerechten

Pecel Tahu
Tahu, komkommer en tauge met een kruidige sau...
Bandeng Sla
Makreelrolletjes in sla

Acars

Acar Kuning Dua
Verschillende groenten in het zuur
Acar Kuning Tiga
Groentegerecht met kokosmelk
Download de rijsttafel
Moment geduld!