Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #15957

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
warm
bakken
stoven
blancheren
marineren
zoet
vijzelen
pittig
koud
lauw

Basisgerechten

Mie Ramen Bumbu Szechuan
Mie met tomaten en garnalen in kippenbouillon
Bami Goreng Djawa
Bami met kipfilet, grote garnalen en spitskoo...

Bijgerechten

Ikan Djeruk Tomat
Gestoofde kabeljauwfilet met tomaten
Kaki Babi Ketjap
Varkenspoten met groenten in een bouillon
Ayam Goreng Kol
Gebakken kipfilet met kool
Gudeg Ceker
Kippenvoetjes gekookt in kokosmelk met nangka

Groente / fruitgerechten

Sop Kacang Merah Tiga
Bruine bonensoep met spekjes
Sambal Goreng Andewi
Roerbak van andijvie met pindakaas

Acars

Acar Kuning Tiga
Groentegerecht met kokosmelk
Download de rijsttafel
Moment geduld!