Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #16099

Deze rijsttafel is geschikt voor 6 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
warm
bakken
stoven
vijzelen
heet
marineren
bbq
zoet-zuur
koelen
koud
stomen
pittig
blancheren
blenden
zuur
rauw

Basisgerechten

Bami Goreng Daging
Heerlijke bami van eiermie, champignons en ru...
Babi Cau Pudak Dua
Pittig gerecht van rijstvermicelli en varkens...

Bijgerechten

Ayam Goreng Kering
Geroosterde kip besprenkeld met kruidige olie
Udang Asem Manis
Garnalen in een pittige zoete saus
Bakso
Gehaktballetjes voor bij Bami of soep
Bebotok Udang
Gestoomde garnalenpakketjes met ei

Groente / fruitgerechten

Kembang Kol Goreng
Gebakken bloemkool met spekreepjes
Sateh Tahu Miso
Tahu en groenten aan een spies met miso pesto

Acars

Acar Ketimun
Zoet/zure komkommer
Download de rijsttafel
Moment geduld!