Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #16153

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

heet
koken
frituren
vijzelen
koud
lauw
hartig
koelen
pittig
wokken
stoven
warm
marineren
zuur
zoet-zuur

Basisgerechten

Rujak Mie Palembang
Mie en gefrituurde visballetjes met een zoete...
Lontong
Blokjes gekookte rijst

Bijgerechten

Kari Daging
Gestoofd rundvlees in kokosmelksaus
Sateh Ayam Goreng Renyah
Krokant gefrituurde kipspiesjes met ui en pap...
Sambal Goreng Daging Peteh
Pittige, rul gebakken gehakt met petehbonen
Tongseng Kambing
Geitenvlees met kool in een zeer hete kokosme...

Groente / fruitgerechten

Cumi Goreng Asem Manis
Gestoofde inktvis in een zoet/zure saus
Ayam Jamur
Kipfilet met verschillende paddenstoelen

Acars

Acar Kangkung
Zoet/zure waterspinazie
Download de rijsttafel
Moment geduld!