Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #16210

Deze rijsttafel is geschikt voor 15 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
warm
pittig
marineren
wokken
heet
vijzelen
stomen
stoven
zuur
frituren
oven
koud
lauw
rauw

Basisgerechten

Nasi Gurih
Witte rijst gekookt in kokosmelk
Mie Goreng Ayam dan Udang
Gebakken noedels met kip en garnalen
Nasi Goreng Magelangan
Pittige gebakken rijst met mie

Bijgerechten

Ayam Indonesia
Gebakken kipkarbonades
Bebotok Ikan Tenggiri
Gestoomde pakketjes gevuld met zeer pittig ge...
Besengek Daging Empat
Gesudderd rundvlees in een kokosmelksaus
Ikan Kuning
Gestoofde makreel in bouillon
Sambal Goreng Telor Dua
Hardgekookte eieren in een tomaten-kokosmelks...
Anak Domba Taoco
Lamsvlees in een gebonden zwarte bonensaus
Tahu Goreng
Roerbak van tofu met vissaus en rijstwijn

Groente / fruitgerechten

Sayur Rawon
Rijkelijk gevulde groentesoep met runderpoule...
Urap Panggang Sayur
Courgette met kokos uit de oven
Sayur Goreng Campur
Gewokte groenten in een gebonden saus

Acars

Acar Selada Cina
Zure Chinese sla
Acar
Pittige zoet/zure groenten
Download de rijsttafel
Moment geduld!