Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #16216

Deze rijsttafel is geschikt voor 6 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

pittig
bakken
wokken
vijzelen
warm
hartig
koken
stoven
heet
aardappel
overig
frituren
blancheren
zoet-zuur
marineren
rauw
blenden
koud

Basisgerechten

Nasi Goreng Peteh
Gebakken rijst met kool en petehbonen
Bami Goreng Hati Ayam
Eiermie met kippenlevers, garnalen en paksoi

Bijgerechten

Ayam Setan
Duivelse kip
Babi Joti
Gebakken varkenshaas met bier
Udang Curry
Grote garnalen in een kerriesaus
Sambal Goreng Hati Sapi Peteh
Aardappelen en runderlever in een pittige sau...

Groente / fruitgerechten

Tjap Tjoy
Vegetarisch groentegerecht
Asinan Bogor
Salade van vruchten en groenten met sausje

Acars

Acar Ketimun dan Kacang
Zoet/zure komkommer met pinda's
Download de rijsttafel
Moment geduld!