Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #16232

Deze rijsttafel is geschikt voor 10 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
wokken
stomen
warm
koken
stoven
bbq
vijzelen
zoet
pittig
bakken
heet
frituren
marineren
oven
grillen
blancheren
zoet-zuur
koelen
koud

Basisgerechten

Nasi Tim Daging Cincang
Gestoomde rijst met gehakt in runderbouillon
Bami Goreng Daging
Heerlijke bami van eiermie, champignons en ru...
Mihoen Udang
Mihoen met tauge, bosuitjes en garnalen

Bijgerechten

Sateh Krengsengan Kambing
Blokjes geitenvlees en paprika aan een spies
Ayam Masak Ketjap
Pittige zoete drumsticks met een ketjapsaus
Tongseng Kambing
Geitenvlees met kool in een zeer hete kokosme...
Kari Tahu Tempeh
Gebakken, gesmoorde tahu en tempeh met kerrie
Sateh Udang Dua
Spiesjes van grote gemarineerde garnalen
Tempeh Kentang Kering
Gefrituurde tempeh en aardappel in een pittig...
Lontong Daging Bali
Gebakken varkensvlees met blokjes kleefrijst ...

Groente / fruitgerechten

Ayam Betutu
Gegrilde, gevulde kip in bananenbladeren
Kaki Babi Ketjap
Varkenspoten met groenten in een bouillon

Acars

Acar Ketimun Dua
Zoet/zure komkommer
Acar Bambu Dua
Zoet/zure bamboescheuten met kokosmelk
Download de rijsttafel
Moment geduld!