Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #16326

Deze rijsttafel is geschikt voor 20 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
warm
stoven
bakken
vijzelen
marineren
frituren
koud
pittig
bbq
zuur
heet
blancheren
zoet-zuur
rauw
koelen

Basisgerechten

Nasi Goreng Tongkol
Gebakken rijst met tonijn en witte kool
Bami Goreng Hati Ayam
Eiermie met kippenlevers, garnalen en paksoi
Mihoen Udang
Mihoen met tauge, bosuitjes en garnalen

Bijgerechten

Dadar Kebertu
Gevulde omelet met kerriegehakt
Ayam Goreng Bawang
Gefrituurde kipfilet in een krokant jasje
Ayam Goreng Djawa
Gefrituurde kip
Ikan Pindang Ketjap
Gestoofde kabeljauw in een kruidig ketjapsaus...
Sateh Bakso
Gehaktballetjes aan een spies
Abon Sapi
Pikante drooggebakken rundvlees
Babi Ketjap Empat
Gestoofde speklapjes in ketjapsaus

Groente / fruitgerechten

Smoor Hati Dua
Gesmoord varkenslever met aardappels
Trancam
Koude salade met sla en aardappel
Tempeh Masak Sayuran
Gestoofde tempeh en kouseband in bouillon

Acars

Acar Campur
Zoet/zure groenten
Acar Campur Dua
Zoet/zure groenten
Acar Tauge
Zoet/zure tauge
Download de rijsttafel
Moment geduld!