Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #16424

Deze rijsttafel is geschikt voor 13 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

pittig
koken
frituren
wokken
warm
heet
vijzelen
hartig
blancheren
bakken
stoven
zoet
marineren
bbq
grillen
oven
blenden
koud
lauw
zoet-zuur
rauw
koelen

Basisgerechten

Ramen Goreng Bumbu Kari
Pittige mie met tahu, tomaat en komkommer
Nasi Ulam Dua
Rijst met kokos en gedroogde garnaaltjes
Bami Udang Ayam
Bami met grote garnalen, kip en groenten

Bijgerechten

Ikan Manis dan Masam
Visticks en groenten met een zoet/zure saus
Ayam Petis
Gebakken kip met garnalen in een saus
Babi Cina
Geroosterde, zoete ribbetjes
Babi Panggang Merah
Krokant gebakken varkensvlees
Sateh Tahu Miso
Tahu en groenten aan een spies met miso pesto
Ikan Kembung Bumbu Kemangi
Gegrilde makreel met kruidige kokosmelk
Telor Lombok
Eieren in een pittige kokossaus

Groente / fruitgerechten

Ayam Kari Taoco
Kipfilet in een saus van zwarte bonen en anan...
Pecel
Verschillende groenten overgoten met pindasau...
Sayur Rawon
Rijkelijk gevulde groentesoep met runderpoule...

Acars

Acar Campur
Zoet/zure groenten
Acar Kuning
Zoet/zure komkommer en sjalotjes
Acar Ikan
Gebakken makreel met een kruidige en zure sau...
Download de rijsttafel
Moment geduld!