Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #16428

Deze rijsttafel is geschikt voor 12 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

pittig
bakken
wokken
vijzelen
warm
hartig
stoven
koken
heet
blancheren
frituren
marineren
bbq
zoet-zuur
rauw
koud
zoet
koelen
zuur
groente
lauw

Basisgerechten

Nasi Goreng Bahari
Gebakken rijst met rundvlees en sperziebonen
Nasi Goreng Kencur
Gebakken rijst met kencur en eieren
Nasi Goreng Balik Papan
Gebakken rijst met kip en spek

Bijgerechten

Sambal Goreng Kol
Spitskool met gehakt en mais
Lontong Daging Bali
Gebakken varkensvlees met blokjes kleefrijst ...
Ayam Paprik
Gebakken kipfilet met verschillende groentes ...
Cakalang Pedis
Zeer pittige gestreepte tonijn met citroenbas...
Kaki Babi Ketjap
Varkenspoten met groenten in een bouillon
Tempeh Tahu Kacang Panjang
Gestoofde kouseband met tahu en tempeh
Sateh Babi Dua
Blokjes hamlappen en spek aan een spies

Groente / fruitgerechten

Asinan Sapudi
Tauge en komkommer met een ketjapsaus
Daging Telor Nanas
Roergebakken ei met gehakt en ananas
Dadar Telor Bebek Saus Tomat
Omelet met garnalen en krab in tomatensaus

Acars

Acar Kuning Dua
Verschillende groenten in het zuur
Acar Tauge
Zoet/zure tauge
Acar Buncis
Zoetzure sperzieboontjes, wortel en komkommer
Download de rijsttafel
Moment geduld!