Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #16479

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
stomen
warm
pittig
bakken
wokken
vijzelen
stoven
marineren
koelen
koud
heet
rauw
zoet-zuur

Basisgerechten

Nasi Uduk
Gekookte, gestoomde witte rijst in kokosmelk
Nasi Goreng Peteh
Gebakken rijst met kool en petehbonen

Bijgerechten

Ayam Masak Santen
Gestoofde drumsticks in kokosmelk
Udang Saus Lada Hitam
Grote garnalen in zwarte pepersaus
Frikadel Udang Makasar
Gestoomde kruidige visballetjes
Cincang Ternak Kari
Kruidig gehakt met santen en aardappel

Groente / fruitgerechten

Sayur Terung Daging
Gestoofde groenten met vlees in pittige kokos...
Seulincah
Pittige salade van komkommer, mango en ananas

Acars

Acar Ketimun Lima
Zoet/zure komkommer en bietjes
Download de rijsttafel
Moment geduld!