Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #16491

Deze rijsttafel is geschikt voor 16 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
frituren
wokken
warm
stoven
vijzelen
pittig
bakken
marineren
bbq
grillen
blancheren
zoet-zuur
koelen
koud
zuur
lauw

Basisgerechten

Mie Ayam Sayur
Mie met kip en groenten
Bami Goreng Daging
Heerlijke bami van eiermie, champignons en ru...
Mihoen Daging Sapi
Mihoen met rundvlees en paprika

Bijgerechten

Smoor Djawa
Gesmoorde sukadelappen in bouillon
Tumis Kol
Gekookte kool met garnalen in kokosmelksaus
Kari Ikan Dua
Gebakken visfilet in kerriesaus
Ayam Goreng Sereh
Gefrituurde kip met citroengras
Pindang Ikan
Gekookte makrelen in een gekruide bouillon
Kari Kambing
Gesmoord geitenvlees in kokosmelk
Ikan Panggang
Makreel van de barbecue of grill

Groente / fruitgerechten

Babi Sayur
Varkensvlees met verschillende groenten
Tjap Tjoy Tiga
Groentegerecht met varkensvlees
Sayur Goreng Campur
Gewokte groenten in een gebonden saus

Acars

Acar Campur Dua
Zoet/zure groenten
Acar Tauge
Zoet/zure tauge
Acar Selada Cina
Zure Chinese sla
Download de rijsttafel
Moment geduld!