Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #16520

Deze rijsttafel is geschikt voor 8 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
frituren
wokken
warm
pittig
bakken
vijzelen
heet
stoven
stomen
zoet-zuur
marineren
rauw
blenden
koud
koelen
blancheren

Basisgerechten

Mie Goreng Ulang Tahun
Eiermie met paksoi, vlees en garnalen
Nasi Goreng Bahari
Gebakken rijst met rundvlees en sperziebonen
Mie Goreng Djawa
Eiermie met garnalen, paksoi en spitskool

Bijgerechten

Dadar Telor Bebek Saus Tomat
Omelet met garnalen en krab in tomatensaus
Ayam Cashew
Kipfilet met cashewnoten
Tempeh Balado
Gefrituurde tempeh met hete kruiden
Burger Tahu
Burgers van tofu met kippengehakt
Babi Setan
Pittige speklapjes met mosterd
Bebotok Ayam
Gestoomde pakketjes met kippengehakt
Babi Taoco
Varkensvlees gestoofd in zwarte bonensaus

Groente / fruitgerechten

Asinan Bogor
Salade van vruchten en groenten met sausje
Sayur Kari Djawa
Bouillon van runderpoulet met boontjes en aar...

Acars

Acar Kuning Dua
Verschillende groenten in het zuur
Acar Tauge
Zoet/zure tauge
Download de rijsttafel
Moment geduld!