Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #16572

Deze rijsttafel is geschikt voor 18 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
wokken
warm
bakken
koken
stomen
stoven
frituren
vijzelen
marineren
pittig
zuur
koud
lauw

Basisgerechten

Nasi Goreng Balik Papan
Gebakken rijst met kip en spek
Nasi Goreng Dua
Gebakken rijst met kipfilet en garnalen
Nasi Uduk
Gekookte, gestoomde witte rijst in kokosmelk

Bijgerechten

Babi Sayur
Varkensvlees met verschillende groenten
Abon Ayam
Drooggebakken uitgeplozen kip
Empal
Krokant gebakken rundvleesreepjes
Bakso Kepiting
Gefrituurde balletjes van krab en garnalen
Babi Badjak
Gebakken speklapjes in sambalsaus
Ayam Goreng
Gemarineerde kippenpoten uit de wok
Smoor Tahu
Gestoofde tofu met aardappel en eieren in een...

Groente / fruitgerechten

Ketimun Santen
Gestoofde komkommer in kruidige kokosmelksaus
Sayur Ulih
Gestoofde sperziebonen met tauge
Sayur Rawon
Rijkelijk gevulde groentesoep met runderpoule...

Acars

Acar Bawang
Sjalotjes in het zuur
Acar Telor
Zure gekruide eieren
Acar Selada Cina
Zure Chinese sla
Download de rijsttafel
Moment geduld!